Egyéni puzzle aloldal_cim_alatti

Online egyedi puzzle

Jellegek

2-8 fő (őrsgyűlésre)
9-16 fő (őrsgyűlésre)
10-30 perc
Kiscserkészek (6-10 évesek)
Cserkészek (11-14 évesek)
Nincs
Tudás
Logikai
Általános
Általános
Általános
Online is játszható

Kellékek

Nem kell hozzá kellék

Leírás

Őrsgyűlésen lehet játszani, hogy ki rakja ki hamarabb (alul van egy kis számláló és folyamatosan méri az időt illetve oda teszi, hogy hányadik helyen vagy és a többiek hány perc alatt rakták ki azt a puzzlet) VAGY bele lehet szőni módszertant, szinte bárhogy.

Mondjuk úgy, hogy ki kell raknia mindenkinek, hogy megtudják pl.: milyen állat 

🐇

látható a képen, és akkor el lehet mondani mit tudnak erről az állatról , hol él, mit eszik, stb. Ez mondjuk inkább kcs szintű feladat lett pont, de bárhogy változtatható (pl.: lábnyommal , cserkész korosztálynál, na és ez melyik állaté, stb.)!

😊

Vagy, ha több kérdéses kvízt csináltok, és egy feladatra jó választ adnak, (ami mondjuk a képen látható dologra vonatkozik) az őv mindig kirakhat belőle egy vagy két puzzlet, vagy annyit amennyi pontot ért a kérdés.

Ti állítjátok be a puzzle darabok alakját (mégjobban korosztályra szabható, könnyűtől a nehézig!) és a darabszámot, és ugye minél több annál bonyolultabb és több idő kirakni.

Elég az őv-nek regisztrálnia, megosztós linkkel működik, de a beállításoknál tudjátok állítani, hogy ki láthatja az adott puzzlet.

Tóth Dóri

https://www.jigsawplanet.com/

Fájlok

Nem tartozik hozzá fájl
Akik eddig megköszönték:

Tóth Kincső

Ha elakadtál vagy segítségre lenne szükséged:

it-fejlesztes@cserkesz.hu